Вильна едына украина

Той хто любить УКРАЇНУ,
від Карпат і до Донбаса.
Взяв у руки він рушницю,
і пішов на супостата.

Плаче мати, плаче жінка,
плаче вільна УКРАЇНА.
Поховала мати сина,
лежить батько у могилі.

Як об скелю на Донбасі,
лютий ворог, зуби зломить.
Провожає мати сина,
і в дорогу бога молить.

Любий БОЖЕ, милий БОЖЕ,
захисти мою дитину.
Мого сина, чоловіка,
мою вільну УКРАЇНУ

Нехай знає лютий ворог,
нас ні кому не здолати.
В наших жилах, кров козацька,
на коліна нам не стати.


Рецензии