Жiноча краса

Ой краса, краса жіноча,
Хто про тебе не писав?
Чорні брови, карі очі,
Біле личко, і коса!

Наші бабці від природи
Те що мали — тим жили,
А сьогодні примхи моди
Зайвий клопіт додали:

Лиш дівча на ніжки сп’ялось  -
Моди, фітнес, макіяж,
«Пластику» робити стали,
Підганяють під «типаж».

На дієтах та пілюлях,
Аж кістками торохтять,
Ходять, мовби на ходулях,
Всі «зірками» хочуть стать.

Де змогли і скільки «влізе»
Закачали силікон,
Чи то Іра, чи Таїса ?
Маспроект — один фасон:

Губи — мовби дві сосиски,
Аж не може розмовлять !
Як же ними пити, Їсти,
Чоловіка цілувать?

Ну а бюст? Як дві подушки,
Кожна кілограм на п’ять.
Декольте вже ледь не лусне,
Щоб оту «красу» тримать!

Може й треба в вік прогресу
Щось міняти, підправлять,
Та при цьому треба спершу
Розум мать і міру знать.

Не збагну, хоч дуже хочу:
То потворство, чи краса?
Де ж ви, брівки, карі очі,
Біле личко і коса?


Рецензии
Де ж ви, брівки, карі очі,
Біле личко і коса? ,Браво,поетесо!

Владимир Олийнык   22.09.2018 11:21     Заявить о нарушении
Щиро дякую, Володимире!
Дуже радію з того, що вам сподобався вірш. Заходьте, будь ласка "на вогник".
З повагою,

Людмила Киреева-Силенко   22.09.2018 17:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.