Муаллим рушар

Урусат - Ватан муаллим рушар,
Аялриз тарсар гуз атай къушар,
Чебни жегьил тир лифериз ухшар,
Мугьман хьанай чи дагъдиз, арандиз.

Урус чІаланни маса илимар,
Чир ийиз атай рушар-муаллимар,
Чи аялрикай ийиз алимар,
Мугьман хьанай чи дагъдиз, арандиз.

ЧІехи паяриз – кьвед лагьай Ватан,
Хьанай дагъларин макан-Дагъустан!
Дишегьлияр хьиз халис чи патан,
Мугьман хьанай чи дагъдиз, арандиз.

Гьикьван четинбур тиртІани вахтар,
Пара кьванбуруз жагъана бахтар!
Дагъви халкьарив сад ийиз къастар,
Мугьман хьанай чи дагъдиз, арандиз.

Ниче шумуда гана чаз тарсар,
Пара четинбур тиртІани йисар,
Чи жегьилризни хьун патал сусар,
Мугьман хьанай чи дагъдиз, арандиз.

Сажидин, вуна ийиз тарифар,
Са чІавузни сес мийир зайифар!
Чирвилер дерин, халис арифар,
Мугьман хьанай чи дагъдиз, арандиз.


Рецензии