Дзеркало душi

Погода за вікном, немов дзеркало душі.
В ній також сиро, холодно й похмуро -
Немає сонця в ній, лиш хмари та дощі.
І серце вже окуте муром,
Який побудував я сам...
Шукаю вихід я із сумом,
Але знайти його не можу там...






(мій перший вірш написаний українською мовою, можливе продовження)


Рецензии