ми з тобою...

я не хочу більш бути з тобою..
я стомилася від цього болю,
я стомилася від тої муки,
що ми називаєм коханням
я не хочу більш бути з тобою..
відчувати себе так дивно,
наче ми одне ціле з тобою
відчувати тебе собою..
я не хочу тебе кохати
кожною клітинкою тебе відчувати,
одночасно з тим відчувати,
ту застиглу біль між нами,
що зосталась навіки безмовно..
ми щось дивне з тобою разом..
ні кохання, ні біль - щось більше..
я тебе мабуть не залишу,
я не зможу без тебе жити,
я кохаю тебе занадто..
ми з тобою лише.. одне ціле..


Рецензии