Марисi Лаврi, з посмiшкою

Колезі по цеху, Марисі Лаврі, з посмішкою..

 І в борщ і в суп Лаврове листя,
 Марися завжди додає,
 Давно вже я не був в Захристі,
Як кажуть –« кожному своє».

 Знов  кличе нині  на галушки,
 Мене Марися та вино,
 У неї вишиті подушки,
 Про них я думаю давно.

 Про те що кращого немає,
 Бажання випивши ковток,
 І посміхаючись навзаєм ,
 В кіно зніматися удвох…


Рецензии