Пикрабазул моц1лъар

                *****
Лъик1ав чияс гьабурабшинаб жо лъик1аб бук1унаро, квешав чияс гьабурабшинаб жо квешаб бук1унареб г1адин. Масала, лъик1ав чияс цо т1ут1 ч1вана. Лъие буго элъул лъик1лъи? Лъаларо. Амма т1ут1алъе гьеч1еблъи  лъала. Квещав чияс цо т1ут1 ч1вач1о. Лъие буго элъул квещлъи? Лъаларо. Ваамма, т1ут1алъе  гьеч1еблъи  лъала… 

                ***** 


Рецензии