Пикрабазул моц1лъар

                *****
Дуе, цо лъик1аб раг1и абизе бокьун батани, вуц1ц1ух1ун  ч1а!   Абубакар
Халиф (Жиндир гьумер алжаналъул нуралъ гвангъизабеяв) к1алдир ч1имхалги ран, вахъунев вук1ун вуго рокъоса  къват1иве,  ц1акъ чара бух1ани гурого раг1и абич1ого  вук1иналъе  г1оло.

                *****


Рецензии