Майдан

Майдан звучить тепер як Сталінград
Це місце болю, горя і печалю
Це місце пострілів і вибуху гранат
Це місце смерті багатьох героїв

Тут кров тече, тут палять шини
Тут  б’ються за неньку Україну
 Людей померло тут чимало
Проте народ це не зламало

Люди рішуче йдуть вперед
Борються за нашу Батьківщину
Вони борються за те
Щоб ми щасливо жили


Рецензии