Життя

У кожної людини різні почуття
Біль, страждання, віра у життя
Хтось кохає,хтось страждає
Хтось за людей переживає
Хтось хоче впасти в небуття
Хтось шукає сенс життя
А хтось сміється, а хтось плаче
А хтось думає і знає
Що життя все впереді
Непотрібно нам тужити
А потрібно, Жити…Жити…Жити


Рецензии