На все життя

Забери мене, в полон
У солодкий, дивний сон
Забери, не відпускай
Ніжно, лагідно кохай!

Поцілунком серце грій
Я навіки, тільки твій
У блакитні очі глянь
Сонечком для мене стань

Забери, скоріш благаю
Не на ніч, на все життя
Я тебе мила кохаю!
Ти єдина, зіронька моя !
19 11 2014 р
Виктория Р


Рецензии
Спасибо понравилось

Евгений Влад   22.11.2014 08:20     Заявить о нарушении