Сайн маь1на кхочушдан

Сайн маь1на кхочушдан

Веана со Лаьтта,

Амма сан дог кхузахь

Эзарза даьтт1а.

Эзарза 1овжийна,

Эзарза доьхна.

Дахаро г1аж хийла

Тхойшинна тоьхна.

Эзарза лезна дерг,

Оццулза хиебна дерг,

Моццул хьо тоьур-те?

Зиераш мел дисна-те?

Хьаькмашна зудхьакхар,

Темашна г1адъэхар,

Кхерамна горъэхар,

Хьуна ца деллера.

Моттарг1а сийсайеш,

К1ажъоьхуш, виеларехь,

Нах лахара хиетарен

Со а ца леллера...

Деккъа цхьа ц1ий кховсар

Хьайн декхар долчуха

Юьстах хьо ца 1арна,

Баркалла дог, хьуна.

...Х1ара сан дог хиллера

Дегнех дина а ...

Амма тап карайанц


Рецензии