Йог1учу набарна-м

Йог1учу набарна-м

Г1овла ца иэшара,

Баг1анчу безамна

Хазаллел башха.

Аллах1ан резалла,

Элчанан шапа1ат,--

Уьш хьакъдан кархдалар

Ма хьаштхир дара-кх!

Вахаран 1аламат

Зарзлург ца хилча,

Доьналлин г1оканша

Яхьлург ца хилча,

Дезаш, вай гулдинарш

Дуьсург ца хилча,

Дуьненца боьзна соз

Хедарг ца хилча...

Дара и дош,

Ткъа вайниг дош дац !


Рецензии