Дастамваьллачуьнга

Х1ара-м 1оттар яций,--

Пхьа бу баьккхинарг.

Ахь ма ойла харций,

"Шаьлта" яьккхина.

Ловш хилахьа бакъдерг,--

Иза-м хьуьнар дай.

Сенаш ира мел дерг

Кхехка ма де хьайх.

Даима ахь бохург

Хилан йиш яц хьуна.

Чемаш цхьаьнабалор

Сийлахьчех ду хьуна.

...Бакъдерг д1атабор-ма

Къонах хилар даций,--

Нахах д1атарлохьа,

Коьшкала и даккхий !


Рецензии