***

Перший сніг зривається лапатий,
Укриває осені стежки…
Вже  забулось літечко строкате,
Хоч  в душі кружляють пахощі весни …

Хай  живе душа твоя любов`ю,
Молодістю дихає вона,
Ввік не зароста  вона журбою,
Пагінці весни - не замете зима!

День дожинок розквітає в хаті…
Твою долю Бог поцілував:
Здарував Вкраїну, батька й матір,
Всю твою родину дідухом зв`язав!

Дав  тобі у власність небо синє
І степи шовкові здарував…
Не сумуй  і не печалься – нині
Твій весняний день настав!


Рецензии