Настрiй

"Так холодно і сумно так,заплакані очі..."
Може це безглуздий якийсь знак?
Чому серцю тяжко й душа ридати хоче?
Можливо ,це погода за вікном,
чи може знову розум мається дурнею...
Як темна хмара висне настрій над чолом,
гине душа і я  гину ,мабуть , разом з нею.


Рецензии