Сила

Житиме вічно не можна.
І ми з тобою – не боги.
Але є якась сила,
Що не боїться могили.
І як її звати, і хто ти?
Можливо, це вічна якась турбота.
Але! Знають всі в Україні:
Особливих лише не покине
Ця  чудова святая неповторність,
А ім'я її –  Людська Гідність  та Гордість ….

18.11.2014


Рецензии