Напиши

Напиши мені лист.
І відправ голубиною поштою.
Хай гойдають вітри
Голубів на блакитних плечах.
Напиши мені лист.
В чужині - через далі і простори
Я відчую любов
У народжених серцем словах.

Напиши мені лист.
Хай слова твої будуть ласкавими.
Поцілуй сторінки
І залиш мені вуст твоїх слід.
Напиши мені лист.
Пригадай, як були ми коханими,
Та у наших долонях
Любові осипався цвіт...

Як хочу я тебе побачити!
І серцем серце відігріти...
Кохання повернути втрачене,
Наш час назавжди зупинити...


Рецензии