Я виконаю все для тебе

Запропонуй мені змінитись –
І я змінюся;
Запропонуй мені злетіти –
І я навчуся.

І безпорадна, і безтурботна
Для тебе буду;
З безцільних думок та речей
Я ціль здобуду.

Ти весь такий значний,
Заповнений, безмежний,
Безжалісний, беззахисний,
Міцний, беззастережний...

Я буду вся твоя,
Якщо цього захочеш;
І з дозволу знущатимусь,
Й ласкавим словом вушко залоскочу.

Накажеш загубитись –
І я зникну;
Примусиш бути стервом –
І я звикну;

Захочеш батогом повчати –
Що ж, я згодна;
Бажаєш –
Буду й сита і голодна.

Залишитись навіки скажеш – я залишусь;
Зворушливо й зухвало подивлюся.
Спокушувати будеш – я розбещусь,
Без залишку тобою захоплюся!

Ти бачиш, поряд я –
Привітна і нахабна –
Така як ти хотів –
Довершена й незграбна.

Тебе любити буду
Напевно і приблизно,
Порядно і розпусно,
Раптово і навмисно...

Я виконаю ВСЕ...,
Що може тільки бути,
Не зможу лиш одне:
Тебе всього забути.

                IS/2007г.


Рецензии