Маряна Гнатiв

- Що зараз між нами?
- Дотична.
- А довга?
- Ідіотична.
- На довго?
- Майже на вічність.
- Поспорим?
- На твою близькість.
- Ти любиш?
- Ні,я все граю.
- Жартуєш?!
- Просто знущаюсь.
- Серйозно?
- Так,я стараюсь.
- Пусти мене.
- А навіщо?
- Люби мене.
- Це не вічно.
- То що тоді?
- це дотична.
- А в ній є сенс?
- Ідіотичний.

дивна (с)
Мар'яна Гнатів


Рецензии