Присвячу ться мо й друзям

Неначе віра сонця знову, спустилася до мене з неба,
Подарувавши красу ранкову, роса виблискує на стеблах.
Діамантовий блиск сміху, і вогник, що в очах живе,
Кружить голову від спалаху, що життя - Щасливе!
Буває, туга закрадеться, і в серці ніби пустота,
Але надія обізветься, замайоріє доброта.
Наша доля - то листя дерев, ми не самотні, навіть тепер
Наші серця, вогняні, ніби лев, а відданість - наш кавалер.
Я вірю, що наша мелодія прекрасна, і пазл життя складається
Наша п'єса не буде безхмарна, через помилки, які виправляються
Наше майбутнє, залежить від нас, від чистоти і гармонії,
Дорогу знайти, допоможе компас, для цього ми пишемо симфонії.

Повір в свої сили, тримай  за хвіст мрію, для допомоги, існують друзі,
Вони підстрахують і виконають арію, не покинувши на життєвій стезі.


Рецензии