Полет в небо

Я літала у синьому небі,
Я хапалась за зірку ясну,
Я до місяця – ні,не треба
Я до місяця не долечу.
Гарно в небі, і тихі зорі,
Я хмаринкою в сад спущусь,
Походжу по траві зеленій,
Назбираю квіти в саду.
Я не знаю,що далі робити,
Надвечір’я – люблю я цей час,
Знову зорі приваблюють світлом
І цвіт яблунь чарує нас.
Була в небі я ніби пташка,
Тільки щастя с тобою моє,
Я неначе та біла ромашка,
Відшукай у полях мене.


Рецензии