Ярдиз

Мубаракрай ваз хайи югъ
Чан играми ширин зи яр
Ви рик\евай кьван мурадар
Вири кьилиз акъатрай яр

К\ват\ хьанва къе ярар-дустар
Мубаракиз ваз и сувар
Капар ягъиз,кьуьлер ийиз
Шадзава къе чун вири яр..

Ваз к\ани кьван яшар гурай
Аллагьдигай т\алабзава
Рик\из шадвал,сивелни хъвер
Гьамишанда хьурай зи яр..

Диде-буба,арха-стха
ви кьилел гьамиша хьуй
Вахаризни язва багьа
Ваз къенин югъ мубарак хьуй..


Рецензии