butterfly

Чуєш, коханий, а я буду поряд навіть тоді, коли
Ти власноруч будуватимеш мури від моїх теплих слів.
Від моїх щирих зізнань та прагнень знищити вщент печаль.
Чуєш, коханий, я не злякаюсь разом дивитись у даль.
Хай там у неба сумнівні прогнози: знову дощі та сніг.
Я загадаю на сердці відлигу, щоби Господь зберіг
Запал юнацький, геройство, відвагу, віру у почуття.
Знай, та хустинка, що я пов'язала, твій оберіг вороття
З самих запеклих куточків на мапі, з темних лісів та гір;
Стяг перемоги з моїм поцілунком... Ти мені тільки вір...
Вір, що чекаю, молюся. Благаю ,- серце не зачиняй!

Чуєш, коханий, то рветься на волю з пастки душа - butterfly.

* * * * *

16.11.2014р.

Фото: http://www.fonstola.ru/mini/201309/120562.jpg}
butterfly

Нова редакція від 09.02.2023 р

Чуєш, коханий, а я буду поряд
навіть тоді, коли
Ти власноруч будуватимеш мури
від моїх теплих слів.
Від моїх щирих зізнань та прагнень
знищити вщент печаль.
Чуєш, коханий, я не злякаюсь
разом дивитись у даль.

Хай там у неба сумнівні прогнози:
знову дощі та сніг.
Я загадаю на сердці відлигу,
щоби Господь зберіг
Запал юнацький, геройство, відвагу,
віру у почуття.
Знаєш, кохання - справжня звитяга ,
твій оберіг вороття
З самих запеклих куточків на мапі,
з темних лісів та гір.
Стяг перемоги з моїм поцілунком.
Ти мені тільки вір!
Вір, що чекаю, молюся. Благаю,
- серце не зачиняй!

Чуєш, коханий, лине до тебе
ніжна душа - батерфлай.

* * * * *

16.11.2014р.
Нова редакція 09.02. 2023 р.
© Copyright: Таіс Весняна ( Таис Весенняя), 2014;2023


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.