Курмиди ишк?

          ***
 Курмиди ишк,ё биз курмидик
 Оёк остда..жарни курмадик..
 О,олкишлар, аклга жиндек
 Охирги, кадамни,куймадик..
            
 Жимлик...бехуш,мосуво жимлик
 Кишанланган,кузлар-у,сузлар
 Жажжи ишкнинг чучук-у,синик
 Гужирашин,тинглар юлдузлар...

 Ой зугумда,юлкилаб сени
 Булутларга уриб бошини
 Сой окизиб кетади мени
 Кизганиб,хатто-ки,ёшимни...

 Окиб кетар,инграб,бугрикиб
 Мени бермай. хеч бир кутларга
 Ер нагмасига лаънат укиб
 Кузим уйиб ... ташлаб, итларга...
            ***


Рецензии