***

Витравлюю із серця почуття
вони ж бо все-одно болю не варті
мені би повернути те дитя
яке померло ще на шкільній парті
і хоч я вже тоді був алкашом
із думкою лише про стаканюру
зате не хвилювався ні про шо
й не мучився ночами через дуру
я не писав, тоді ще не писав
не було тем та й не було для кого
я помирав і знову воскресав
напевне так потрібно було Богу
вже 26, позаду півжиття
середньостатистичного поета
давно пора вбивати почуття
кохання все-одно кануло в Лету.


Рецензии