терзання

сама собі огидна,
незнайома і чужа.
з цієй землі колись я згину
туди,де буду знов сама.

та краще бути вже самою,
не відчувати тих поривів.
не вкриватися журбою з головою
і не вигадувать собі мотивів.

від самого себе не вбіжиш,
на жаль.на жаль.на жаль..
десь тихо в темряві собі кричиш,
але тебе не чують,знай.

куди втечеш-там знову ти
і все,що створює тебе.
ти можеш далі йти.біжи.
але твоє"тебе" завжди тебе знайде.


Рецензии