I need you to hold my hand

I need you to hold my hand,
Maybe I will feel that I am
And you are - here. Thus -
I'm not alone.
It was summer and it's gone,
Now here winter is...
It covered all my memories,
I try to remember you and us
And I can't.
Everything is asleep,
The snow is everywhere.
Tell me where are you? Where?
Where am I?
Please hold the hand of mine.
Don't let it slip.

Мне нужно, чтобы ты держал меня за руку,
Возможно, тогда я смогу почувствовать, что я есть,
Что ты есть и, значит,
Я не одна.
Было лето, оно прошло,
Теперь зима...
Она припорошила мои воспоминания,
Я пытаюсь вспомнить тебя и нас
И не могу.
Всё умерло,
Вокруг снег.
Скажи мне, где ты? Где?
Где я?
Пожалуйста, держи меня за руку.
Не отпускай.


Рецензии