Принцесi, що плаче по принцовi

Принцесі, що плаче по принцові.

А дурень принц наклячі з ріп'яхами
як навіжений скаче по пилюці..
Який він принц... Опудало з гріхами.
Тому не плач! А плюнь услід падлюці!


Рецензии