Монолог процедурного медбрата

Серые тапочки,
                белый халат,
я ваш -
        меддруг,
                медтоварищ,
                медбрат!
Девчонки,
          не бойтесь,
                ну что ж вы так робки...
Готовьте-ка
             ваши
                прекрасные
                попки!


Рецензии