Чи щаслива я?

Чи щаслива я? Нещаслива!
Нещаслива я як жінка.
Як достигла темна слива,
Що не падає  із гілки.

Всі кругом давно вальс зтанцювали
На омріяному весіллі
І фату білосніжну вдягали,
Коли грали їм двом на сопілці.

У вешневім саду покохались
І дітей собі народили.
Тільки я одна зосталась.
Все у пошуках, нещаслива.

І живу в громадянському шлюбі.
Кожен з нас лиш про себе дбає
Краще б слухала, що казали люди,
Краще б вірила, що так не буває.

Чи щаслива я? Щаслива!
Загубила я правду душевну.
Бо шукати своє вже не сила
Ось і трачу роки ці даремно.

7.11.14


Рецензии