Не вистача часу...

Я сиджу на телефоні
набираю номер Соні,
потім  Юлі, Олі,Тані,
згодом подзвоню Оксані.

Розповім їм про мороку-
я не вивчила уроку,
двійку з алгебри піймала,
часу вивчити не мала.

Мама слухавку забрала
і на мене накричала:
-Будеш менше розмовляти,
часу стане все встигати.

Втрутилась сестричка Алла,
й усміхаючись сказала,
як почне Настуся вчити,
коли ж буде говорити?


Рецензии