Непунктуальнicть

З тобою, в мене, все немов у перше,
наче душа почала все з початку.
Можливо, моє вчора і прийде ще...
Та, твоє завтра, то вже моя згадка...

Ти запізнився, я, прийшла раніше...
Та й заблукала у минулих мріях,
Знайшов мене, вже знайденою іншим..
Та заховав, мов скарб, у своїх віях...

(ХТ 15.11.2014)


Рецензии