Колискова

1-й куплет.
ШЕРЕХ ЛИСТЯ В ПОКРОВА,
ДЕСЬ ЗА ГОРАМИ ЗОРІ,
У ДОЛИНІ ТУМАН
ВЖЕ ПОЛІГ НА ТРАВУ.
РОСИ РЯСНІ
ВКРИЛИ ТРАВИ ПО ОБРІЙ,
ДЕНЬ ПРОМАЙНУВ -
ВСЕ ВІДХОДИТЬ ДО СНУ...

Приспів:
ПІСНЮ ДЛЯ ТЕБЕ
СПІВАЄ ДІБРОВА,
А МІСЯЦЬ НА НЕБІ
МОВ СРІБНИЙ ЛІХТАР.
ХАЙ ЛИНЕ ЗА ОБРІЙ
МОЯ КОЛИСКОВА,
А СОН ТВІЙ БОРОНИТЬ
НАШ ДОБРИЙ МОЛЬФАР!

2-й куплет:
БІЛА КАЗКА ЗИМОВА
У РІЗДВЯНІ СВЯТА -
БІЛИЙ КИЛИМ ПОКРИВ
ВСЮ КРАЇНУ МОЮ.
ПАДАЄ СНІГ
НА ПОЛЯ ТА МІСТА,
ЗЕМЛЯ ЗАСИНА -
ДЕНЬ ВІДХОДИТЬ ДО СНУ...

Приспів:
ПІСНЮ ДЛЯ ТЕБЕ
СПІВАЄ ДІБРОВА,
А МІСЯЦЬ НА НЕБІ
МОВ СРІБНИЙ ЛІХТАР.
ХАЙ ЛИНЕ ЗА ОБРІЙ
МОЯ КОЛИСКОВА,
А СОН ТВІЙ БОРОНИТЬ
НАШ ДОБРИЙ МОЛЬФАР!

14.11.2014-05.12.2014 р.
м. Київ


Рецензии