I wish I were there 25. 06. 14

I wish I were there!
Still I'm here...
In fact - I'm everywhere -
With you, always near!
I'll always care
For you - forget your fear!
I just stare -
Admiring you - dear!
I'll always love you, swear...

25.06.14


Рецензии