Гьанна нам хIайгахъис хIу

Дигила лубкуй цIали,
Дия чарх игуй гъяйзе,
ЗягIип барири уркIи,
ХIаракIиле мякьизе.

Припев:
Гьанна тIар марукIуда,
Гьанна нам хIайгахъис хIу.
Гьанна калъува палда,
Гьанна вяжмайраба ну.

Дигила лубкуй цIали
ХIулбе руржахъухIале,
МяштхIарири ну хIуни,
УркIецIи агорхIале.

Ляжубазакан хьаре,
Нургъба хIаркI агорбара,
ХIайгахъис гьанна варе,
Их амру кьабулбара.


Рецензии