Я Рабби

Я Рабби вучиз вуна жегьилрин
Эхир тежер дердер твазва рик/ера
Дуьнядиз килигзай зи вилериз
Тахкуна, буьркьуь жез к!ан я Рабби

Гьикьван ава к!анибурни къакъатай
Ст/ал-ст/ал накъвар виляй аватай
К!анда лагьай гафар рик/ел  алатай
Дуьнядикай вил ат/ана зи я  Рабби

Хъуьруьнрикай накъвар алаз вилерал
К!анивилин херни алаз рик/ерал
 Билбил ацукьай а манидин  симерал
 Кьат! хьана лал хьанва хьи я Рабби


Рецензии
Очень красиво! С чувством написала

Рамлье Рамлье   21.11.2014 17:57     Заявить о нарушении