Запам ятайте!

Наші мрії не вмруть ніколи!
Вони є, були і будуть.
Вони з нами навіки.
Ворогам на забуття та заздрість.

Ми їх збережемо у серці.
За них ми будемо змагатись.
Стояти будемо до смерті, до крові своєї.
Ми зможемо.Ми переможемо.

А ті хто впав, не бійтесь,ми підіймемо!
Нас нікому не зламати.
Як же вам би не хотілось.

Ми зможемо.Ми переможемо.
Ми ж сини України великої.
України вільної навіки.


Рецензии