Скажи!

  Скажи мені.
Я хочу знати правду.
Що на серці твоєму.
Тобі не байдуже, я знаю.
Скажи мені, благаю.

  Досить.
Досить брехати мені.
Я все розумію.
Вибач мені, я вмираю.
Вмираю в собі.

  Немає сили більше.
Терпіти зради та забуття.
Душу кожен раз латати
Та серце воэдино збирати

  Тепла та затишку
Так від тебе бажаю
Нехай я друг тобі
Не буду засмучуватись.
Ти зі мною поряд.
А це вже подарунок долі.


Рецензии
Василий, вижу отрывок моего стиха "ни кого не спасло, только убило"

Дима Кононенко   15.11.2014 20:45     Заявить о нарушении
Так и есть!
понравился стих, а особенно концовка.

Войтов Василий   15.11.2014 23:16   Заявить о нарушении