сыр а тару

Танысты; біз есімде жо; ;ай кезде,
Ж;рдім тыныш ерік бермей сезімге.
Тез ;;ынып ерік берсем сезімге,
Ж;рмес едім тая; салып т;зімге.
Шыда ж;рек, шыдай т;р, шыда та;ы,
;за; емес ба;ытты; атар та;ы.
Шыда ж;рек, шыдай т;р, шыда та;ы,
;за; емес ;мірі;ні; алтын та;ы.
Ба;тарды ;за; ж;ріп аралаймын,
Ба;ытымды іздеп тауып алардаймын.
;зі; жайлы мен ;р кез ала;даймын,
;зге жанны; ба;ына ;она алмаймын.
жа;а ;мір баста дейсі;,
ескіні ;мыт таста дейсі;.
жа;а ;мір бастауды; ;иынды;ын,
жаным ау ;лі к;нге т;сінбейсі;.
б;йырмассы; айып;а,
о;ыдым бір ;ле;і;ді.
м;н бермеймін ;й;ас;а,
таба алсам к;;ілі;ді.
к;;ілі;ді т;сінер жан мен болар едім,
жа;ын келіп тар;атса; сен м;;ы;ды.
к;з жасы;ды с;ртер с;лгі; болар едім,
ма;ан сеніп тапсырса; ;;мыры;ды.
у;де берем, с;зімде біра; т;ра алмаймын,
;за; т;нде к;з ілмей сені ойлаймын.
болаша;та бір болса; деп армандаймын,
;зге жан;а мен сені ;тя алмаймын.
алыс ж;рсем мен сені к;п ойлаймын,
жа;ын келсем ж;зі;ді к;ре алмаймын.
ерте; барып сезімді білдірем деп,
к;нде-к;нде б;л істі созбалаймын.
ватсап, агент ойыншы; т;сінемін,
сол ар;ылы сезімімді жеткіземін.
;зі;менен бетпе бет кездескенде,
неліктен ;ор;ыныш;а жол беремін.
сырымды а;тардым мен осы ;ле;мен,
к;дімгідей сені жаксы к;ремін мен.
егер ;лі с;зіме сенбей ж;рсе;,
;ысылмастан с;раса;шы ;зімнен.


Рецензии