Неизбежность исхода

Танки наступают, грозная броня
Українець преться, наче навмання

Русских мощь огромна, русские сильны
Українець марить, що слабкі вони

Украинец в поле встал, и проиграл
Така його доля, щоб потім розум мав


07.11.2014 г.


Рецензии