Побратими, нам не личить плакати-тужить...

Там, де гуля вітер, улюбленець долі,
Де славетні прадіди по курганам сплять
З піснею, по полю – здобувати Волю
На фронт ішла сотня, молодих хлоп’ят...
– Побратими, нам не личить плакати-тужить
З нами правда, честь та слава – буде в віках жить.

– Гей, ти вітре буйний – гуляти доволі
Неси юні душі небу під заклад,
Нам від Богів треба, скоростріл* та броник*
Й степ прадавній не полонить, ненаситний "брат"...
– Побратими, нам не личить плакати-тужить
З нами правда, честь та слава – буде в віках жить…

З нами правда, честь та слава --
                буде в віках жить!

* -- скоростріл – кулемет
* -- броник – бронежилет… в війську жартівливо-жаргонне

13.11.2014р

продовження - http://www.stihi.ru/2014/11/14/884


Рецензии