***

Скажи мені Боже чи можна мені
Кохання відчути на цій стороні
Чи можна від низького до висоти
Чи можна від бруду і до чистоти
 
Чому наче сяю і сію красу
Чому свое щастя у цьому несу...
І все наче маю, та нове шукаю.


... Прости мені Боже... Навіщо бажаю?

Осяй огорни мене світлом своїм
Зроби все що складно, легким і простим,
Дозволь мені квітнути кожную мить
Та нести кохання... І хай не болить..
Хай серце співає, та просто кохає...


Рецензии