***

У оксамитовому світлі
Через кригку завісу мрій
Кохання Піснею зігрітий
Я відчуваю погляд твій

Гублюсь у чистоті прозорій
Та не ховаюсь, не боюсь..
І все роскажуть твої зорі
В які я лагідно дивлюсь.

Роскажуть, навіть заспівають,
В безмежній ніжності своїй...
І я сягну до небокраю
Де народився погляд твій..


Рецензии