Та мниця

Часу обмаль - кажи, що ти хотiв.
Ми все встигнем, я хочу цього!
Є тiльки вечiр, а в ньому - ми,
а в ньому - я i поруч - ти!

Я не скажу цi слова,
не вiдкрию таємнi почуття.
Хай все буде майже як у снi,
поховаю цi спогади в собi!

Час минає, дим навколо нас,
все це дивно - ти нiби поряд...
Та все скiнчиться і ми будемо чужi,
зникне вечiр, зникнеш ти!


Рецензии