Мачо

(Дівоча)

Була пізня весна у  небі,
А в очах - пустота і кохання до себе,
В твоїх очах – пустота і холодом віє,
І розбиті ущент дівочі надії.

А усмішки цвіли дівочі,
Ти ішов,наче принц до кохання охочий,
Але кохання знайти, то є нагорода,
А для тебе кохання - звичайна пригода.

Ти ідеш по житті сміливо,
Носиш модне тату і фарбовану гриву,
Та тільки справжню любов тобі не пізнати,
Бо той, хто любить себе, не вміє кохати.

Ти не думай,що такий крутий ти мачо,
Таких,як ти, я сотні бачу кожен день довкола себе,
Смішно,хоч плач…
Але ти не знаєш,що подібних дурнів
Люблять дівчатка нерозумні,
Я ж такою не була ніколи,так,що, пробач.

2007

Пісня "МАЧО"
https://www.youtube.com/watch?v=uktm7D-eTvs


Рецензии