ХIу дия царри

Савлал ну тIатIурусра
ХIазакан хIулукIуле
Лебил бари игъисра
ХIу уркIилзе рурцуле.

Лебил дунъя шабируй,
ХIу царри дия берхIи
ХIу царил багьен дигуй,
Дегъолра чархизе хIи.

ХIу царри дия вава,
Жегой вягIли вягIрукIуй.
ГIяхIбируй лебил гьава,
Агора хIакем дигуй.

Варе ну дигахъаба,
Варе ну хъум уртмарта.
УркIилизе уцаба,
Дигиличу итмайта.


Рецензии