Покайтесь, люди!

Господи!
Що діється на білім світі?
Як будуть далі наші діти
Життя своє ладнать?
Чи може їм та вдасться
Країну рідну відстоять?
Покайтесь, люди!
Покайтесь у гріхах
І вам прощення буде
Сьогодні та в віках.
Не для того прощення,
Щоб лихо знов творити.
А щоби дітям нашим
В добрі та щасті жити.


Рецензии