Мехъер мубарак

Къарагъ дустар к\вачел вири,
Килига куьн цавуз вили,
Чи Русланан чиниз экуь,
Квез и мехъер мубарак.

Рик\ куь шад хьуй,чанни гуй сагъ,
Гафар ава куьтягь тежер захъ,
Чан хала,халу,халуд сос,
Квез и мехъер мубарак.

Ягъ азизбур гурлу капар,
Качу куьне шадллу камар,
Бахтлу хьурай куьн жегьилар,
Квез и мехъер мубарак!


Рецензии