Роздуми про Землю

Так хочеться дізнатись головне:
Що буде з нами, з нашою Землею?
Чи знайдуть люди спільну мову на Землі?
Чи розберуться з величезною брехнею?
Чи знайдуть спосіб як змінити світ,
Щоби навчитись якось домовлятись,
А не стріляти і вбивати рід --
Хоча Земля у всіх єдина мати.

Змінити можуть тільки диваки,
Ворони білі, що не так літають,
Інакше бачать, відчувають так,
Неначе всіх людей спасають.

Пророк Муххамад, Будда і Христос,
Пророки всіх релігій світових
Нас мають об"єднати на Землі,
Бо убивати -- це великий гріх!!!

Живопис, музика, кіно,
Література, танець і скульптура,
Архітектура, графіка, театр --
Спасе краса і світова культура.
Ця мова зрозуміла всім,
Естетика доступна без пояснень,
Що надихає,кличе в небеса,
Дає надію, що життя не згасне.

Нам треба вірити, молитись і любити,
Надіятись на краще майбуття,
Творити кращий світ у мріях
І втілювати у своє життя.


10.11.2014


Рецензии